Tänkte att jag skulle börja med en ny kategori “Månadens favoriter”. Jag skriver ned på anteckningar under månadens gång vad jag gillar allra mest och i slutet gör jag en samling av allt. Låter det bra? Vissa månader kanske jag har massa favoriter, ibland nästa inga alls. Men då vet ni att det är saker jag verkligen tyckt om under månaden och inte bara skrivit saker för att ha något om skriva om. Blir mest ärligt så! Let´s go!

1. Först ut är min älskade foreo! Det är verkligen en sån sak man klarar sig fint innan man provat och sen när man väl köpt en så vet man inte hur man har överlevt utan. Använder dagligen och huden blir så ren och len efteråt! Finns att köpa här

2. Fix + från MAC, en sån produkt jag har hört gott om i flera år men aldrig kommit till skott att köpa. Nu när den finns i min sminklåda lever den upp till mina förväntningar och används den flitigt. Gillar även att kombinera med min smashbox primer! Länk här.

3. Kostymbyxor har jag diggat ett bra tag! Dessa från CW är stretchiga och lite tightare än mina andra, me like! Länk här.

4. Mina älsklingsjeans! Har inga som är så sköna, tokälskar loose fit just nu också. Dessa är från Monki och du kan hitta dom här. Tumme upp för bra pris!

5. Michelle Obama, vilken kvinna! Lyssnar på hennes bok via Audible och gillar att det är hon själv som berättar den. Brukar inte vara ett fan av ljudböcker men denna fångade mitt intresse! Lyssnar varje kväll innan läggdags, hett tips för att somna bättre/lättare! (Inte för att boken är tråkig haha men för att man blir avslappnad)

6. “Plåtmat” Praise the lord! Denna receptbok är en riktig game changer!! Kanske mitt största favorit för januari. Fick denna bok i julklapp och har verkligen använt den! Ibland känns det som kokböcker kan bli lite överflödiga och onödiga? Som att man aldrig lagar något ur dom utan att de är mest prydnad. Men den här är sååå bra, på riktigt! Vegetarisk också vilket är ett stort plus.  

7. High hopes med panic at the disco. En låt som gått på repeat i mina lurar i januari, särskilt i början av månaden. Vissa låtar får man en energikick av och detta är en sån låt för mig. Helst spelar jag den på gymmet eller högt i bilen påväg hem från jobbet!

Kram