JOSEFIN OLSSON

Meny Stäng

Månadens favoriter: Februari

1. Mina trådlösa hörlurar från Sony, har använt dom riktigt mycket nu det sista och på planet hit var de guld värda. Brusreducering är ju livet när man bara vill koppla bort alla störande ljud.

2. Elizabeth Arden Eight hour cream lip repair. Har länge hört gott om denna men alltid varit för snål för att köpa. Men alltså WOW. Den är värd varenda krona! Blir helt beroende av den, verkligen ett next level läppbalsam.   

3. Min dag på 3 minuter. En slags dagbok jag köpte innan resan, så att jag kan skriva ner lite varje dag för att ha som minne. Men gillar hur boken är uppbyggd, man får tänka till lite om vad som hänt under dagen.

4. Strobing stick från Maybelline. Har haft denna ett tag men nu har den fått nytt liv i mina ögon. Börjat använda den under foundation/concealer så blir det mer ett fint glow istället för en “in your face” highlighter. Brukar ha den på kindbenen, under ögonbrynet, i pannan, näsan och precis ovanför överläppen. Blir superfint!  

5. Äntligen fick jag köpt en ny dator! Har länge velat ha en Macbook air men aldrig tagit tag i det. Men nu ni! Köpte den några dagar innan Spanien och är så nöjd! Den väger ingenting, lång batteritid, supersmidig med airdrop från telefonen, ja den får alla tummar upp!

Ja detta var månadens favoriter för februari. Självklart är Barcelona den största favoriter och det största som har hänt denna månaden men tyckte det var så givet att jag mer fokuserade på produkter eller saker jag har gillat lite extra under månaden! Ha en fin dag!

Kram

© 2019 JOSEFIN OLSSON. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.